diumenge, 22 d’abril del 2018

CARTA OBERTA A MN. JOSEP ESCÓS I SARSANEDAS

Obrim el full parroquial a la col·laboració dels nostres lectors, i ho fem amb aquesta ressenya sobre el nostre estimat mossèn Escós, ànima d’aquesta publicació. Ja havíem gaudit amb els escrits de mossèn Cinto Medina, i per això hem decidit ampliar-ho a més gent.

CARTA OBERTA A MN. JOSEP ESCÓS I SARSANEDAS
Qui ens contempla des del cel

Estimat Mn. Josep, el trobem molt a faltar, personalment em costa no veure’l davant de l’altar explicant-nos la Paraula de Déu, fent-la sempre tant entenedora i planera; també al carrer, al mercat, passejant vora el llac on moltes vegades ens paràvem a parlar tot comentant el goig que feia poder escoltar en aquell indret el cant dels ocells, que a vostè tant li agradava.

Sempre recordarem les hores passades junts en el nostre grup d’estudi d’evangeli, tant gratificant per a totes, i que a més d’aprendre i opinar, gaudíem de bona amistat, somriures i de tant en tant el seu bon sentit de l’humor amb algun acudit, recordo especialment un any que va coincidir el dia d’estudi amb sant Josep i com ho vam celebrar, amb pastes i un bon cafetó... ens ho vam passar molt bé!

Li donem les gràcies per tot allò que ens ha donat al llarg de tots aquests anys, ha estat un privilegi compartir-los amb una gran persona que sabia escoltar, ajudar, donar, estimar i sobretot estar al costat de la gent, tenint el do de la paraula justa en el moment adequat, sense excloure mai ningú. Fins a sempre, Mn. Josep.

Allà dalt no fa falta escalar, per què els que hi arriben han après a volar.


M. Àngels GUITART i VENDRELL
27-03-2018

Si voleu compartir algun pensament, reflexió, notes... amb la comunitat, ho podeu fer enviant-ho per correu electrònic a info@parroquianavarcles.cat, per correu ordinari (si esteu lluny i les noves tecnologies no són el vostre fort), o simplement, deixant-ho a la bústia que hi ha a l’entrada de la rectoria.

El full es prepara entre dimarts i dimecres, així que si voleu participar amb un tema d’actualitat ens ho hauríeu de fer arribar dimarts com a màxim. Heu de tenir clar on es publicaran aquests escrits: han de tenir un fons cristià i humà, amb la mirada posada a l’Evangeli. No és un apartat de “cartes al director” ni de crítica a cap persona i/o institució. Hem de tenir una mirada positiva.

Esperem les vostres col·laboracions. Animeu-vos!!!

Equip Full Parroquial i Divulgació
Article del full parroquial del Diumenge IV de Pasqua
22 d'abril de 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No es publicarà cap comentari anònim o amb contingut ofensiu.